Digitalni nomadi i budućnost rada na daljinu

Postavljeno

U petak, 20. maja, sa početkom u 18.30 časova biće organizovano predavanje i druženje za freelancer-e u Subotici pod nazivom “Digitalni nomadi i budućnost rada na daljinu“.

Freelance poslovanje putem interneta je već odavno ispričana priča. Ipak, i dalje postoje oni koji tek treba da se upuste u vode freelancing-a, a da ne pričamo o tome da uvek ima potrebe za pričom kako biti uspešan u freelance poslovanju, kako do klijenata, kako vrednovati svoje vreme i znanje na pravi način.

U skladu sa ovim, Webinarum i Toptal organizuju predavanje i druženje svih freelancer-a i zainteresovanih za freelance poslovanje u Subotici.

Pričaćemo o:

– Uspešnim primerima freelance-ra i šta su sve mogućnosti digitalnog nomadizma

– Predstavićemo Toptal platformu za freelancer-e

– Pričaćemo o prednostima rada u coworking prostoru

– Odgovaraćemo na pitanja freelancer-a

Za kraj, svi koji dođu na predavanje imaće mogućnost nastavka druženja u bavarskoj pivnici “Minhen” uz besplatno piće.

Događaj je namenjen prvenstveno developerima i dizajnerima, ali svi koji rade kao freelancer-i su dobrodošli i sigurno će čuti nešto što ih zanima.

Predavanje počinje u 18.30, u sali Berlin u Hotelu Galleria u Subotici. (prvi sprat iznad recepcije hotela), a nakon predavanja druženje se nastavlja u bavarskoj pivnici “Minhen” u atriumu hotela. Predavanje i druženje sa pićem su potpuno besplatni, ali svi zainteresovani treba da se prijave zbog ograničenog broja mesta.