Kompletan sadržaj na jednom mestu

Postavljeno

Moram priznati da smo bili malo na sve strane. Od samog starta Webinarium je imao poseban sadržaj na sajtu, pa zatim na YouTube kanalu, pa na društvenim mrežama, pa čak i na uživo webinarima. Pogledajte video na YT kanalu, vesti na sajtu, pričamo na Fejsu ili Tviteru.

Znam… nikako nije bilo dobro i nema izgovora, jer sinergija sadržaja je trebala postojati od starta. Sada to ispravljamo! 🙂

Od pre nekoliko nedelja odlučili smo da pružimo bolji kvalitet naših emisija na uštrb emitovanja uživo. Nismo to uradili bez pitanja i preko 87% publike nas je podržalo u tome. Razlog tome nije jer ne želimo da radimo više uživo, već činjenica da smo primetili kako većina publike ne gleda emisiju uživo, jer znaju da snimak izlazi 24 sata nakon webinara. Od tada je napravljeno već nekoliko epizoda u novom formatu i dobili smo izuzetnu podršku.

Naš novi tagline – “Razgovori sa ljudima iz prakse” bolje opisuje o čemu se zapravo radi, ali ne brinite, “interaktivno znanje” nije kompletno izgubljeno jer i dalje očekujemo od Vas da nam postavljate pitanja na koja ćemo u saradnji sa našim gostima pokušati da damo što brži i tačniji odgovor.

Sve epizode Webinariuma možete pratiti na jednom mestu… na našem sajtu, sa svim opisima, linkovima pa čak i diskusiji koju želimo da započnemo sa Vama.

Pokušavamo uvek biti bolji, kvalitetniji i dati Vam sadržaj koji će biti od koristi. Pišite nam na mail, Fejs, Tviter ili u komentare i recite šta vas zanima a mi ćemo se potruditi da nađemo prave ljude sa kojima ćemo dati odgovore na Vaša pitanja.

Ponekad probamo nešto novo, ali čak i ako ne zaživi u potpunosti (kao što su to bili Webinarium+ ili WebinarumPRO), to nas ne sprečava da smišljamo dalje i nastavimo sa dodavanjem novog sadržaja.

Ne zaboravite da je najlakši način da pratite sve što radimo prijava na naš newsletter.

Ukoliko želite da nam pomognete, otvoren je program za Webinarium sponzorstva, a primamo i donacije.

Uživajte i dalje uz Webinarium!