Webinarium coworking u Subotici

Postavljeno

Coworking Subotica je osnovan još 2013. godine, ali je tokom poslednje dve i po godine prošao kroz niz promena. Kako tokom prvih osam meseci rada nije bilo dovoljno zainteresovanih, obim i oblik coworking prostora su smanjeni, ali inicijativa i ideja coworking principa nisu zamrli.

Coworking Subotica je prvobitno radio pod imenom Balans Studio, pa BeeHome coworking. U ovim prostorijama je nastao Webinarium i izrastao u sve ono što je i sada. Danas možemo sa zadovoljstvom da kažemo da su se uloge zamenile i da je Webinarium pod svoje krilo uzeo coworking i otvorio zvaničan coworking prostor na najekskluzivnijoj lokaciji u Subotici.

Sa kancelarijama u okviru poslovnog centra Hotela Galleria, Webinarium Coworking je jedinstveni coworking prostor u samom centru Subotice koji nudi kapacitet za 15 stalnih članova. Svi članovi imaju pristup prostoru 24/7 i svim dešavanjima u organizaciji Webinarium Coworking-a. Na raspolaganju su i internet velike brzine (dve konekcije ukupne brzine 60/6 Mbs), sala za sastanke koja prima do šest ljudi, kao i podrška coworking zajednice za sva pitanja i projekte.

Webinarium će u okviru svojih aktivnosti i dalje organizovati edukativna dešavanja i radionice, za koja imamo potpunu podršku Hotela Galleria, time obezbeđujući profesionalne konferencijske sale različitih kapaciteta za sve događaje.

Cilj ovog projekta je da podrži i podstiče IT zajednicu u Subotici, dajući konkretna rešenja kako za poslovanje tako i za povezivanje IT profesionalaca u ovom regionu. Webinarium takođe blisko sarađuje sa IT zajednicama širom Srbije i regiona time uspostavljajući veze koje su od ključnog značaja za jačanje IT scene.

Za sve dodtane informacije o Webinarium Coworking pratite nas na:

Zvaničan websajt Webinarium coworking-a (uskoro)

Fejsbuk stranica

Twitter (@CoworkSubotica)