Da li ste spremni za sopstveni Startup?

Da li ste spremni za sopstveni Startup?

Postavljeno

Startup je reč koja se u poslednjih nekoliko godina odomaćila u našem društvu, pogotovo u krugovima ljudi koji se bave online poslovanjem, tehnološkim projektima i razvojem aplikacija i igara. Sve je više priče o tome kako svako može pokrenuti svoj biznis (startup), dobiti investiciju i doći do uspeha. Doživotan rad na šalteru neke javne ustanove je davna prošlost za ljude koji su pošli ovim stopama.

Ipak, nije svaka ideja startup, niti svako ima ono što je potrebno da od ideje načini startup. U ovom specijalnom webinaru, imamo ne jednog već dva gosta sa kojima ćemo pričati o tome da li ste spremni za sopstveni startup.

Nikola Vučičević, osnivač Brides2Bride i jedan od mentora beogradskog ICT Hub-a, pomoći će nam u tome da vidimo osnove započinjanja svog puta ka sopstvenom startupu, od ideje do realizacije, šta sve treba imati razrađeno i gde poći sa time.

Naš drugi gost će biti Snežana Subotić, koja radi kao PR menadžer. Sa njom ćemo pričati o tome zašto je PR neophodan svakom startapu, koja je njegova funkcija, u čemu se razlikuje od marketinga i kako nam može pomoći ako se nađemo u kriznoj situaciji.

Kontakti:

Nikola Vučičević
https://www.facebook.com/vucicevicnik…
@nikola7383
nikola7383@gmail.com

Snežana Subotić:
https://www.facebook.com/schneewittch…
@SnezanaSubotic
snezana@prototip.rs

Korisni linkovi:
http://www.hackpr.co/
http://startit.rs/
http://www.netokracija.com/
http://prototip.rs/
http://spark.me/
http://www.webiz.rs/
http://startapakademija.com/
http://www.fondzarazvoj.gov.rs/
http://11.me/