Kako naterati da Google radi za vas

Postavljeno

Ako koristite internet znate da je Google napoznatiji i najviše korišten pretraživač na internetu. Svako ima svoje mesto na Google-u, no ukoliko želite promovisati svoj posao ili neki proizvod, ne bi bilo lose da se upoznate is a Google AdWords platformom. Ona omogućuje plasiranje vaših reklama, bannera ili oglasa širom Google-ove mreže, te važi za jednu od najbitnijih marketing platformi na internetu.

Tokom ovog webinara upoznaćemo vas sa osnovama kako da maksimalno iskoristite sve prednosti Google platforme i jednostavnim alatima kojima to možete postići. Pričaćemo o tome šta je to SEM, SEO, SEA. Pomenućemo alate kojima možete istraživati tržište. Pričaćemo o AdWords kampanjama i najčešćim greškama… i još mnogo toga. No, najbolje je – za ovaj webinar vam NIJE potrebno predznanje. Svako će moći da koristi i isproba sve što budu čuli i saznali odmah nakon emisije.

Shodno temi, potrudili smo se i našli (po našem mišljenju) najboljeg sagovornika da vam sve ovo sažeto i interesantno prenese. Naš gost biće dipl.ing.stroj. Miroslav Varga iz firme Escape. G. Varga jedan je od sedam Google AdWords Certified Trainer u Google Adriatics regiji sa iskustvnom rada na stotinama AdWords kampanja. Sertifikovani je Google AdWords individual i nosioc je GAIQ certifikata. Jedan je najnagrađivanijih predavača i stručnjaka iz područja Internet marketinga sa hiljadama referenci zadovoljnih polaznika i naručioca projekata.

Prezentacija:
http://www.slideshare.net/mvargaescap…

Miroslav Varga
@mvarga
http://escapestudio.hr/