Kako razviti startup

Kako razviti startup

Postavljeno

Da biste mogli da razvijete svoj startup, morate znati koji su pravi koraci koje treba preduzeti, morate se kretati u pravom društvu i morate imati neki plan. Iako u današnje vreme nije jednostavno započeti svoj posao, činjenica je da je pokretanje sopstvenog biznisa pristupačnije sada nego što je ikada bilo.

U nastavku priče o startupima odlučili smo da razgovaramo sa nekim ko je najbliže vatri, ko živi i radi sa drugim uspešnim startupima i ko vrlo dobro poznaje probleme kako preduzetnika tako i investitora.

Tokom ovog webinara, imaćete priliku da saznate odgovore na sledeća pitanja:
Šta je to startup?
Kako da testirate svoju ideju?
Šta je sve potrebno za uspeh?
Kako da se uključite u startup zajednicu?
Koji su to uspešni startupi?
… još mnogo toga.

Ovoga puta naš sagovornik je biti Zoja Kukić, urednica Startit.rs – vodećeg portala o tehnološkom preduzetništvu u Srbiji. Pre toga je nešto više od 3 godine vodila Fondaciju Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu i bila zadužena za podršku preduzetništvu unutar Kraljevskog Dvora, na kom su organizovani Startup Weekendi, posete različitih investicionih fondova, osnivanje Kraljevskog saveta za preduzetništvo i dr.

Osim što piše i koordiniše tekstove na Startitu, vodi i oflajn deo programa, poput redovnih Startit Meetupa, a sa svojim kolegama iz SEE ICTa učestvuje i u realizaciji drugih projekata, poput Startap akademije, Startit Festa, Potkrvolje Huba i dr. Iako zaljubljeni pratilac tehnologije, okrenuta je ka njenoj biz strani — trenutno sprema master rad iz oblasti Strategijskih finansija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

PREZENTACIJA:
http://webinarium.rs/Presentations/st…

Korisni i pomenuti linkovi:
http://startit.rs/startapi
http://startit.rs/kako-je-book-a-boat…
http://startit.rs/godinu-dana-kasnije…
http://startit.rs/prvi-srpski-startap…
http://startit.rs/koliko-su-zapravo-i…
http://startit.rs/butstrep-ili-invest…
http://startit.rs/tajni-sastojak-uspe…

StartIT:
http://startit.rs/
https://www.facebook.com/startitrs?fr…
https://twitter.com/startitrs
https://www.facebook.com/groups/start…

Zoja Kukić:
https://www.facebook.com/zojaku?fref=ts
https://twitter.com/zojaku