Kako se prijaviti za posao

Kako se prijaviti za posao

Postavljeno

Na svakom koraku možemo čuti o ljudima koji danonoćno apliciraju na poslove bez uspeha, kako se žale da uopšte nema posla, kako su konkursi namešteni i druge negativne stvari. Mnogo od ovoga je tačno, ali je i činjenica da je većini kandidata bitniji kvantitet poslatih prijava nego kvalitet.

Na predstojećem webinaru pričaćemo o situaciji na IT tržištu u Srbiji i šire, pogledaćemo statistiku kako objavljenih poslova tako i kandidata, a osvrnućemo se i na dobre i loše prakse obe strane.

Pričaćemo o tome kako treba pristupiti traženju posla, bez obzira na to da li je to oglas za posao u vašem gradu ili oglas za online posao na drugom kraju sveta, kao i o tome kako možemo unaprediti CV, koji su to načini na koje možemo da se istaknemo i stvarno privučemo pažnju HR osobe koja pravi selekciju.

Naš gost biće Dejan Pavluković, dipl. fonovac i infostudovac. Dejan je radio na razvoju Infostudovog sajta za zapošljavanje a sada se zanima turbulentnim dešavanjima na domaćem IT tržištu sa aspekta povezivanja IT populacije i kompanija. Trenutno radi na sajtu HelloWorld.rs namenjenom ITjevcima koji traže posao ili žele da napreduju u IT karijeri.

PREZENTACIJA:
http://webinarium.rs/Presentations/Ka…

Dejan Pavlukovic
https://www.helloworld.rs/
@HelloWorld_rs