Networking i značaj konferencija za lični i poslovni razvoj

Networking i značaj konferencija za lični i poslovni razvoj

Postavljeno

Nebitno da li imate razvijeni posao ili tek tražite šta ćete da radite, morate biti obavešteni o najnovijim trendovima i aktuelnim praksama. S tim znanjem možete puno postići, možete raditi ili razviti svoje poslovanje mnogo više nego samo izmišljajući šta sledeće.

Ali da pređete na sledeći nivo i unapredite svoje poslovanje, od mnogo veće važnosti je i razvijanje novih poznanstava i partnerstava. Jedan od najefikasnijih i naboljih načina za to su poslovni skupovi i konferencije.

Pogledajte sledeći webinar i saznajte zašto treba da uložite u SEBE i priuštite sebi prisustvo na nekoliko konferencija ili skupova koje su relevantne u vašem poslovanju i šta sve to možete dobiti od toga.

Naš gost i sagovornik na ovom webinaru je Vladimir Kovač.
Vlada je osoba sa dugogodišnjim iskustvom u marketingu i u nevladinom sektoru. Trenutno je na poziciji izvršnog direktora firme Creative Media Art, a najvažniji projekti na kojima je radio u ovoj firmi su svakako organizacija Webiza – Konferencije o poslovnoj primeni interneta, kao i Internet portal Životinje.rs. Na čelu je nevladine organizacije Webit, gde radi na promociji informacionih tehnologija i unapređenju internet kulture, a na području grada Zrenjanina.

Snimke predavanja sa ranijih Webiz konferencija možete videti ovde:
https://www.youtube.com/user/Creative…
http://www.livetv.rs/Dogadjaji/11551/…

Vladmir Kovač
https://www.facebook.com/vladimir.kovac
@vladakovac