Šta je Net identitet?

Postavljeno

U svakodnevnom razgovoru, više nije pitanje „da li ste na internetu?“ – štaviše, često se čudimo ako neko nije. Pa kao i sa svime što pređe u svakodnevnicu, počeli smo i to „bivanje“ na internetu da uzimamo zdravo za gotovo. No, ukoliko komunicirate online, ukoliko se obraćate nekome, ukoliko predstavljate poslovanje… jeste li se zapitali kakav je vaš NET Identitet?

U predstojećem webinaru, pričaćemo o tome čemu služi interenet domen, kako se koristi – i generalno, šta će to vama? Takođe, pomenućemo šta su internet beskućnici, podstanari i vlasnici i kako se postaje vlasnik, uloga domena u formiranju web i mejl adresa, koje su najčešće greške, kako različite domene tretira Gugl, kakve adrese treba koristiti u komunikaciji i zašto…

U nalaženju odgovora na sve ovo, pomoći će nam Predrag Milićević iz Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS). Peđa ima 20+ godina iskustva u marketingu i komunikaciji sa tržištem, sa medijima i sa ljudima. On je predavač iz oblasti marketinga i komunikacija od 2000. godine, u organizaciji UEPS, CEED, ABC Srbija, IREX, USAID i drugih organizacija, kao i u okviru serije seminara “Internet poslovanje: Nova mera Vaše uspešnosti”. Gostovao i na brojnim konferencijama, kao što su biZbuZZ, E-Trgovina, Serbia Online Advertising Tour, Webiz, WebDan i drugim..