Vodič za otvaranje firme u Srbiji

Vodič za otvaranje firme u Srbiji

Postavljeno

Veliki je podvig pronaći pravu ideju, uobličiti je u nešto što ima realan poslovni plan i započeti svoj posao, no to je samo početak… Biti pravno lice, tj. osnovati firmu koja je najbolja za vaše potrebe predstavlja izazov za sebe. Pogotovo u Srbiji, zemlji gde nije povoljna ekonomska situacija ni za koga i gde teško možemo reći da se nalazimo u sistemu koji podržava preduzetništvo i mala preduzeća.

U predstojećem webinaru približićemo vam realnosti i zahteve sa kojima ćete se suočiti ukoliko razmišljate o osnivanju firme, a razgovaraćemo i o različitim oblicima pravnih lica i koje su prednosti i mane svakog od njih. Takođe, pokušaćemo da damo odgovore na pitanja da li se može poslovati i kao udruženje građana, kao i koje su to poreske obaveze pravnih lica i ko je obavezan da bude u sistemu PDV-a.

Naš gost i sagovornik je Milan Trbojević.
Sajber knjigovođa i poreski savetnik, specijalizovan za IT preduzetnike. Osnivač je i vlasnik knjigovodstva “Knjiški Moljac” i FT1P bloga o porezima, knjigovodstvu i birokratiji. Milan je i mentor u ICT HUB Beograd gde njegovo bogato iskustvo u pružanju knjigovodstvenih usluga pomaže budućim IT preduzetnicima da što lakše savladaju računovodstvene procedure i otkriva kako da vode uredne izveštaje, koji su od važnosti za svaki biznis i donošenje poslovnih odluka.

Milan Trbojević
https://www.facebook.com/profile.php?…
@milantrbojevic
http://www.knjigovodstvo-knjiskimolja…