Živi lokalno radi globalno

Postavljeno

Raditi na internetu otvara vrata prema jednom novom tržištu, tržištu koje je svetsko koje nije ograničeno nijednom granicom i mogućnosti su beskrajne. Više od toga, raditi putem interneta omogućava svima da ponude svoje znanje, usluge i proizvode svetskom tržištu bez obzira gde se nalaze.

Na predstojećem webinaru, želimo da vam predstavimo sve prednosti ovog vida poslovanja, kao i mnogo dobrih primera iz našeg okruženja koji će vas insipirsati da je ovako nešto ne samo moguće već i rastući trend u Srbiji.

Naš gost će biti Ivan Ćosić, organizator konferencije wwvrsac koja se ove godine održava već treći put i čiji slogan je i bio inspiracija za naziv ovog webinara.

Ivan Ćosić je dizajner sa preko 15 godina iskustva u radu sa velikim brojem domaćih i svetskih klijenata. Predavao je dva puta na TEDx-u i na brojnim domaćim i regionalnim konferencijama. Pokretač je nekoliko internet projekata i jedan je od osnivača Dizajnzone, najveće regionalne dizajn zajednice. Zadužen je za dizajn većine štampanih izdanja svetske medijske asocijacije WAN-IFRA.Radio je na nekoliko internet startup projekata i veruje u budućnost i potencijal koju tehnološko preduzetništvo ima u Srbiji, zato je organizovao više skupova i konferencija u cilju promocije ove grane biznisa od kojih je najpoznatija wwvrsac konferencija čiji je domaćin. Od 2011. godine vlasnik je kreativne agencije Plain&Hill.