Sve vesti na
jednom mestu

Ovde možeš pronaći novosti vezane za rad Webinariuma, najave za predstojeće webinare i pokoji članak!

IT Konekt – prijavi se na vreme

IT konferencija za iskusne programere – predavači iz celog sveta 20. i 21. maja u Beogradu

ITkonekt 2017 – najveći broj IT kompanija i IT stručnjaka na jednom mestu

Preko 30 IT kompanija će se predstaviti i ponuditi poslove na ovogodišnjem ITkonektu (www.it-konekt.com), koji se, treći put za redom, održava 20. i 21. maja u hotelu Crowne Plaza.

Q&A Webinarium

Postavite pitanje iz oblasti koje smo obrađivali u poslednjih 2 godine ili nečega što vas zanima iz sveta freelance-a, online poslovanja, marketinga, networkinga i mi ćemo se potruditi da nađemo odgovor. 

Digitalni nomadi i budućnost rada na daljinu

U petak, 20. maja, sa početkom u 18.30 časova biće organizovano predavanje i druženje za freelancer-e u Subotici pod nazivom “Digitalni nomadi i budućnost rada na daljinu“.

Kompletan sadržaj na jednom mestu

Moram priznati da smo bili malo na sve strane. Od samog starta Webinarium je imao poseban sadržaj na sajtu, pa zatim na YouTube kanalu, pa na društvenim mrežama, pa čak i na uživo webinarima.

BIZKOD – TAKMIČENJE ZA STUDENTE INFORMATIKE

U četvrtak, 14. aprila, počinje prvi BIZKOD, takmičenje namenjeno studentima druge i treće godine informatike i tehničko-komunikacionog menadžmenta.

Evropski sajam obrazovanja i posla

Uskoro se organizuje Evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja i u prilogu prenosimo najavu organizatora. 

ITkonekt – najveći online IT događaj u regionu

Najbolje IT kompanije, organizacije, startupovi i gejming studiji iz regiona, okupiće se na online ITkonektu (online.it-konekt.com), koji se održava od 31.marta do 2. aprila. Ovo je prvi regionalni sajam zapošljavanja, specijalizovan isključivo za IT industriju.

Najava webinara: Oglašavanje na Gmailu

Nakon webinara “Email marketing u praksi”, nastavljamo sa sličnom temom, i ovaj put pričamo o Gmail oglasima.

Najava webinara: Email marketing u praksi

Email marketing je jedan od najefikasnijih oblika marketinga, koji, kada se pravilno koristi, predstavlja najsigurniji način da dođete do vaše potencijalne publike.